HELPmode

HELPmode

Motion Design-video 5–25 s tai 26–40 s.
Erilaista grafiikkaa yhdistelevä menevä  video.
Usein tehdään ensin spiikki jonka perusteella itse kuvallinen osuus.


Veromoda Girltoy
Jumbo

HELPsuper

HELPsuper

Niin sanottu superboard-mainos, jossa still-kuvista tai videoklipeistä sekä grafiikasta (esim. logot ja tarjoushinnat), muodostetaan helposti päivitettävä mainos.

Kesto 5–20 sek


Veromoda Girltoy
Jumbo Mesvac

HELPreportaasi

HELPreportaasi

Reportaasi on yksinkertainen, seuranta- tai
dokumenttityylinen mainoselokuva. Se sopii niin televisioon ja nettiin kuin tietoiskuksi messuvieraille. Reportaasi kuvataan yhdessä päivässä pienellä kalustolla.

Kesto 5-30 sek


Mivitotal R-Kioski
Mivitotal Mivitotal - Jarmo

 

HELPtabletop

HELPtabletop

Tabletop-mainoksissa tuote on kuningas. Se soveltuu hyvin niin elintarvike- kuin kodinkonemainontaan ja voi valmistua peräti viikon sisään!

Kesto 10–30 sek


Chilioil Creme Bonjour - Peruna
Basilika-lohi Creme Bonjour

HELPhenkilö

HELPhenkilö

HELPhenkilö soveltuu mainiosti palvelu- ja henkilöpainotteiseksi mainokseksi. Kuvaus tapahtuu yhdessä paikassa yhden päivän aikana. Se on mahdollista toteuttaa esitysvalmiiksi viikossa!

Kesto 20–60 sek


Epilepsialiitto Mivitotal
R-kioski

Mainos- ja yrityselokuvia sujuvasti

HELP tuottaa niin mainoselokuvia kuin yrityselokuviakin, sekä televisioon että nettiin. Myös messuosastoille ja yritysten sisäisiin palavereihin tai juhliin. HELPin hinnoittelu on kilpailukykyinen ja sisältää kaiken oleellisen lopputuotteen valmiiksi saattamiseksi. Myös käsikirjoitukset saat tarvittaessa meidän kauttamme. Jokaiseen tuotantoon, olivat ne sitten paketoituja ratkaisuja tai mittavampia tuotantoja, valitsemme kaikkiin tehtäviin soveltuvimmat freelancerit. Rosterissamme on melkoinen määrä timanttitekijöitä, joiden kanssa yhteistyö sujuu lähes telepaattisesti.

Mainoselokuvan pakettiratkaisut

HELPin tuotteistamat ratkaisut ovat oiva apu markkinointikampanjan budjetoinnissa. Kiinteä hinnoittelu auttaa suunnittelussa ja kaluston sekä henkilökunnan kannalta paketointi nopeuttaa tuotannon järjestelyissä, joten tuotannot ovat paikoin mahdollisia tuottaa lopulliseen muotoonsa jopa viikossa tilauksesta. Muutamat tuotteemme on esitelty lyhyesti vieressä, esimerkkien kera. Voit myös pyytää kaikki tuotteemme kattavan esitteen täältä.

Helsingin Leffa Productions Oy Vanha Talvitie 15 B 00580 Helsinki, Finland Puhelin: +3589-672737 help@helpro.net